Arbeta med mig

Magic is a part of my life, I don’t separate the one from the other…

Mina klienter beskriver arbetet med mig som att komma i kontakt med sitt djupaste och mest sanna fundament. Jag anser att alla bär sin sanning inom sig och för mig är det naturligt att vara med och stötta upp den resan. För vad kan vara bättre än att härbärgera sin egen sanning, stå i sin egen kraft och kunna lyssna till sitt eget hjärtas sång.

Jag är ärlig. Jag är direkt. Jag tror på att alla motstånd kan rubbas eller bli transformerade. Jag är fylld med gapskratt. Jag tror att när vi skrattar mycket skickar vi hoppfulla signaler till vår kropp och våra sinnen, speciellt om något sitter tajt och inte riktigt vill släppa taget. Jag söker djupt inom både dig och mig själv för att finna svar och support, så att livet får ta plats igen. Jag älskar magi – den som tillåter oss att skifta medvetenhet, den som får oss att stanna till vid ett träd och känna hur vårt hjärta skälver till. Jag talar till elementen, jag talar egentligen till det mesta som vill tala med mig …

I walk my talk, as in that I am living what I am believing